Publicerad den

Deltävling 3

I söndags så gick deltävling 3 i SKCC serien av stapeln i Göteborg. Pappa och jag hade inte tid att träna på fredagen så vi åkte ner lördag eftermiddag.

I första träningen körde jag in en kolv för att hålla motorn i skick. I andra träningen så fick jag till en 2:a tid. Och till tidskörningen så slog jag mig in på en 2a plats där också, vilket var kul eftersom jag aldrig har startat ifrån första led tidigare.

I heat 1 så skulle jag rulla däcken för att de inte skulle sitta fast i marken, något man gör för att lättare komma i väg i starten när det är mycket grepp i banan. Detta gjorde dock att mitt fokus togs bort ifrån lamporna, och jag missade starten. Men jag lyckades ta tillbaka tmin 2:a plats efter några varv. Jag fick också snabbaste varv!

I heat 2 så gick det bättre, jag höll min plats i starten och genom racets gång. Även i heat två fick jag snabbaste varvet! Till förfinalen hände inte mycket, jag höll min placering och…. Ja ni kanske kan gissa, jag fick snabbaste varvet där också!

Finalen gick precis den samma som i förfinalen, lite tråkig att jag inte kunde ta 1:a platsen men det kommer fler tillfällen.

Stort tack till pappa och proex (Johan) för all hjälp, och till mina trogna sponsorer!

Service styrkan
Mellansvenskagolv
Golvläggarna